Takaisin

Tyrvään Kirjakauppa vuoden Info-Kirjakauppa

Info-ketju jakoi tunnustusta kauppiaspäivillään Nilsiän Tahkovuoressa. Vuoden Info-Kirjakaupaksi valittiin Tyrvään Kirjakauppa. Salme Leino, Sirkka-Liisa ja Kimmo Leino.

 

Info-ketju palkitsee vuosittain eri aloilla kunnostautuneita jäseniään. Ketju koostuu yksityisistä kirjakaupoista ja toimistotukkukauppiaista, jotka yhteismarkkinoinnin voimin puhaltavat yhteen hiileen.

Vuoden Info-kirjakauppias palkinnon sai Tyrvään Kirjakauppa Vammalasta. Tyrvään Kirjakauppa tunnetaan pitkästä omintakeisella tavalla rakennetusta kirjamarkkinoinnistaan. Pitkästä perinteestä huolimatta tämän päivän haasteisiin on vastattu ajan tarpeiden mukaan. Voimakkaan kirjamarkkinoinnin rinnalle on rakennettu ja muokattu tuotevalikoima, joka palvelee oman alueen asiakaskuntaa ja henkii esimerkillisesti Info-ketjun tuotevalikoimaa.

Tyrvään Kirjakaupassa on myös osattu sovittaa kahden sukupolven ammattitaito ja toimenkuvat niin, että uudistusmielinen tulevaisuuteen katsova toiminta on ollut saumatonta. Lisäksi Tyrvään Kirjakaupan kauppiaat ovat olleet aina valmiina antamaan oman panoksensa Info-ketjun hallintoon ja tuoteryhmätyöskentelyyn.

 

 

 

 [Kunniakirja]