Verkkokaupan tilausehdot

Tyrvään Kirjakauppa Oy on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Kaikki verkkokauppamme tuotehinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksu- ja toimitustavat

Voit maksaa tilauksesi postiennakolla tai ennakkolaskulla. Tilatut tuotteet lähetetään vastaanottajalle ykkösluokan postissa mahdollisimman nopeasti tilauksen lähettämisen jälkeen. Ennakkolaskutilauksissa lasku toimitetaan sähköpostilla. Tuotteet toimitetaan kun lasku on maksettu.

Molemmilla toimitusmuodoilla tilauksen loppusummaan lisätään todelliset, lähetyksen painon mukaan määräytyvät postituskulut. Postiennakkotilauksissa summaan lisätään postituskulujen lisäksi postiennakkomaksu.

Kaupan peruuttaminen

Voit palauttaa tilaamasi tuotteet, kunhan ilmoitat kaupan peruuttamisesta seitsemän päivän sisällä tavaran saamisesta. Tuote pitää palauttaa kahden viikon kuluessa käyttämättömänä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Ilmoitukseksi käy myös tuotteen lähettäminen takaisin seitsemän päivän kuluessa. Saatuamme tuotteen takaisin palautamme maksetun kauppahinnan sekä postituskulut. Ole hyvä ja liitä palautuksen yhteyteen tilinumerosi. Palautusosoite on Tyrvään Kirjakauppa Oy, Verkkokauppa, Marttilankatu 18, 38200 Sastamala.

Tuotevirheen korjaaminen

Noudatamme tuotteiden valmistajien yleisiä takuuehtoja vioittuneen tuotteen kohdalla. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksessa tai toimitettu tavara on väärä, tee tuotteesta virheilmoitus ja jätä se postiin maksuttomana asiakaspalautuksena. Mainitse virheilmoituksessa haluatko rahat takaisin (muista tilinumero) vai vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Liitä palautukseen myös ostotositteen tai lähetyslistan kopio.

Henkilörekisteri

Tyrvään Kirjakauppa Oy ei kerää henkilörekisteriä kauppapaikan asiakkaista.

Muuta

Tyrvään Kirjakauppa Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa myyntiehtoja. Muutetut ehdot koskevat vain niitä tilauksia, jotka on tehty muutoksen jälkeen. Ole hyvä ja tutustu tältä sivulta löytyviin voimassaoleviin myyntiehtoihin, ennen ostosten tekemistä. Yllä luetellut toimitusehdot ovat voimassa vain Suomessa.

Tyrvään Kirjakauppa Oy
Yhtiön kotipaikka: Sastamala